22

Pausestrik eller hvordan man skal huske at passe sine små overspringshandlinger

Vi har travlt i dag, men ude under det improviserede tag på terrassen står et strikketøj. Jeg håber, at jeg kan snige mig derud ind imellem alle pligterne i dag, så jeg kan få strikket en pind eller to.

Det gør ind imellem godt med en lille pause og især i disse dage, kan jeg mærke, at jeg gerne vil have dem. Kald mig bare slidt, for det er vist det, jeg er, men jeg kommer efter det og der bliver vel plads til en pause engang om en uges tid eller to.

Sjal

Kaffen kan tages med herud og kan nydes, mens jeg dirigerer slagets gang indenfor, hvor Oline skal i gang med at bage.

Vi nyder begge to at bage. Hun bager helst kager. Jeg bager helst brød. Det er jo godt og praktisk, for så går vi da ikke hinanden i bedene.

Sjal

Det er for øvrigt Happy Street jeg strikker på. Jeg strikker i en tråd Blackhill Højlandsuld og en tråd Blackhill Kid Mohair Silk. Mums, siger jeg bare!

Du vil sikkert også kunne lide