14

Sommerens startskud for mig er en buket sommerduft. En MONSTERSTOR buket …

Indbegrebet af sommerstart er for mig duften af syrener. De vil for altid minde mig om min pure ungdom og en skøn forelskelse. Sød, uskyldig og dejlig var den. Sådan er duften af syren også.

Jeg elsker, når mine syrener blomstrer. Duften bæres helt ind ad soveværelsesvinduet og minder mig om, at forude ligger nogle underskønne måneder med energi, udeliv og oplevelser. Jeg holder sådan af at mærke foråret komme snigende. Jeg elsker, når jeg kan mærke, at sommeren venter lige om hjørnet. Jeg kan lide, når jeg ser sommerferien komme nærmere med lynets hast. Allerbedst er forventningens glæde. Den er der så rigeligt af i disse, skønne forårsuger.

Syrener

Syrener har jeg mange af i haven. Jeg elsker syrener. Kenneth elsker mig. Derfor planter han syrener. Overalt. Jeg elsker ham. Også for at plante syrener.

onsdag 039

I dag nåede jeg lige ud og hente en stor buket indenfor, inden regnen væltede ud af en himmel så grå.

Nu skinner solen igen og her dufter helt fantastisk. Syrenernes nederste ti centimeter stilke er blevet banket godt og grundigt med en hammer og er blevet sat i virkelig varmt vand. Min erfaring er, at de så holder næsten en uge og det er stort, når vi snakker syrener.

Det er forår og sommer om et øjeblik ♥

What’s not to like?

Du vil sikkert også kunne lide