12

Nyt syn på tilværelsen

foto

Jeg har været ude i byen. Kun et øjeblik, men mine nye briller lå klar og så skulle de da ikke ligge og kede sig. Oppe ved Synoptik i Algade lå de. Så gik jeg i den retning, mens jeg nød en af årets hidtil skønneste, tidlige sommerdage. Op gennem Peder Barkes Gade langs med Vor Frue Kirke. En af Aalborgs hyggeligste gader, synes jeg.

Nu er der nye læse-/skærmbriller og nye, permanente glasøjne.

Jeg fik faktisk briller for et par år siden. Med glidende overgang skulle de fungere sådan, at jeg kunne bære dem altid, men sådan gik det ikke, for jeg brød mig ikke om stellet, som slet ikke var mig. Jeg er mere kantet og knap så konservativ, som de er. Så lå de i skuffen. Der gør den slags ingen gavn.

Nu er jeg sort og kantet og snupper endnu en omgang med briller. Måske jeg lærer det denne gang …

Du vil sikkert også kunne lide