10

Lørdag, løs, lystig og lokkende

Det kan godt være, at der er lidt mørkt derude, men det smager morgenkaffen ikke ringere af, når den indtages på terrassen i stilhed og med bare tæer på træplanker, som jeg allerbedst kan lide det.

Vaskemaskinen snurrer med vask nummer to. Opvaskemaskinen er tømt, fyldt igen og startet. Jeg har ryddet op efter gårsdagens udskejelser. Det endte med en fridag, som levede sit eget liv og derfor ikke lod mig bestemme ret meget. Sådan nogle dage er dejlige. Jeg nåede ikke det, jeg havde planlagt, men jeg nåede en hel masse andet, som var skønt, dejligt og hyggeligt.

Jeg endte med en tur til City Syd. Jeg sværger, at det var ikke min idé, men jeg indrømmer gerne, at jeg hyggede mig helt vildt. Og fik nye sommersandaler.

Lørdag morgen

lordag 052

Om et øjeblik vil jeg gå i køkkenet og røre en dej. Bagefter vil jeg drikke endnu en kop kaffe. Bare fordi jeg kan. Og strikke.

Du vil sikkert også kunne lide