19

Åh, som vi glæder os nu!

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Faktisk er den så tæt på, at jeg ikke helt har forstået det endnu, men faktum er, at der ikke er mere end to uger til, at vi overdrager hus, hund og herligheder til mor, som skal passe hele menageriet, mens vi er væk.

Hun glæder sig til at kunne nyde den nye terrasse. Hun glæder sig til, at hun og Oskar kan leve udenfor. Hun forkæler ham, så Oskar glæder sig også.

I går kom ferien endnu tættere på, da vi modtog en email fra vores udlejer. Han ville bare lige fortælle os, at de glæder sig til at byde os velkommen i Dordogne. Han ville minde os om, at vi ikke skal medbringe andet end os selv og så ville han sende os en vejbeskrivelse. Det var mægtig pænt af ham.

dord2

Han ville også lige informere om, at trædækket omkring poolen var udskiftet og nu endnu større, end det var på billederne, vi har set. Desuden var alt ellers klart til at modtage os og hvis han da bare vidste, hvor vi glæder os.

Vi glæder os til at tage hul på en helt ny region, hvor vi kun har opholdt os et par korte, men intense og smukke døgn, da vi for nogle år siden var på vej tværs gennem Frankrig, for at nå Normandiet. Vi så kun frodighed. Smukke, stille landsbyer og charmerende gårdspladser. Vi mødte søde franskmænd og masser af gæs på græs.

Dordogne, sommeren 2013

Vi glæder os til at tage et kig på en region, som er rig på både kultur og mad. Vi vil nyde, at vi skal bo så rart og rummeligt, at der er plads til at være doven hjemme, hvis man vil det og vi vil nyde, at der er mulighed for at køre ud og se nyt, når det er behovet. Der er så meget at tage hul på.

dord6

Huset vi skal bo i har jeg fundet på nettet. Jeg har altid lejet gennem private udlejere og er ikke spor bange for at gøre det, fordi vi aldrig nogensinde er blevet snydt eller skuffede. Det er vi kun de gange, hvor vi har lejet huse gennem Novasol. Faktisk hver eneste gang, vi har lejet gennem dem. Intet svarer til forventningerne. Det har det altid gjort, når jeg har lejet enten gennem små bureauer eller private.

Det er et stort hus. Kæmpestort faktisk. Der er masser af plads og det er skønt, når man er på ferie. Det er også en luksus, som vi sætter stor pris på. Vi elsker når der er plads til at være både ude og inde og vi kan lide, at det hele fungerer, for vi er mest af alt hjemme, når vi er på ferie. Vi er ikke ude hele tiden. Vi er hjemme meget af tiden, hvor vi slapper af og bare driver den af. Det er ferie for os :-)

Dordogne, sommeren 2013

For Oline er en swimmingpool den rene magi. Det er den uovertrufne luksus at have egen, privat pool, hvor man kan tumle og lege, bade og flyde og ellers bare nyde livet og vi er enige med hende. Vi elsker det også. Det er bare ikke nemt at få råd til, så de gange, hvor det er lykkes os, er det en stor del af feriebudgettet, der er puttet i den gryde vand, men vores erfaring er også, at den bliver udnyttet til sidste minut. Vi er nogen, der lever i den.

dord3

I år er der privat pool. Jeg skal ligge den pool flad, skal jeg! :-)

Hold nu op, som jeg glæder mig til at skulle være sammen med min elskede familie og gode venner. Megamonsterglæder mig!

Du vil sikkert også kunne lide