22

Og hvad vil du så gerne beskæftige hænderne med, Liselotte?

En af de dejlige ting ved at skulle af sted på sommerferie er planlægningen af den. Også ned i detaljer. Ikke sådan rejsen eller udflugter eller stop undervejs, for der er og bliver vi anarkister, der fungerer bedst med spontanitet.

Jeg snakker om læsestof. Hvilke bøger skal jeg læse? Hvor mange skal jeg have med og skal der overhovedet papirbøger med i år eller har jeg rigeligt i de digitale?

Jeg snakker også om håndarbejde. Garnmængder. Udvalg. Hvor meget skal jeg have med? Hvilke farver og projekter skal jeg vælge?

Der er nok at tage stilling til, men jeg elsker processen. I år er jeg måske kommet lidt bagud på planlægningen, men jeg er improvisationens mester, så jeg når det hele og er sådan indrettet, at jeg ikke kan huske sidste gang, jeg ærgrede mig over noget. Det er spild af tid og livet er dejligt – også uden strik, bøger eller trusser. Man klarer sig. Jeg ved det.

Koralstrik

Jeg snupper et par småprojekter med i bilen. En top-down med raglan i den lette Blackhill Kid Mohair Silk. Den bliver let som en fjer og varm som få, så den tegner allerede nu til, at jeg skal snuppe nøgler med til endnu en. Egentlig tænkt som sweater, men nu allerede med potentiel cardigan-status, kan jeg se. Hæklenålen og en stak knapper kommer med i strikketasken, så jeg har valget.

Jeg planlægger også et lille hækle-projekt. Små lapper som sidst. Måske. Dagsformen bestemmer.

Åh, jeg elsker at pakke til sommerferie … ♥

Du vil sikkert også kunne lide