16

Så er det endelig ferie og det europæiske motorvejsnet skal erobres

Når du læser det her, er vi på vej ned ad E45. Vi drager ud i verden og vi glæder os. Meget. Vi stiler mod ferie i Dordogne og det i stille og adstadigt tempo.

Der er pakket hele dagen i går og aftenen gik med de sidste forberedelser, så vi var klar til en tidlig afgang denne formiddag. Vi har nemlig glædet os i rigtig lang tid.

Rejsen

Mor er hunde- og hussitter, som hun plejer at være det. Hun er hentet i den tidlige morgen og installeret med Oskar, som blev overstadig glad for at se hende. De hygger sig dejligt i hinandens selskab.

I de kommende uger skal de gå lange ture, have masser af gæster og nyde Feddet, hvis vejret fordrer tag over hovedet. Jeg håber, at de får de skønneste sommeruger med masser af sol og lange, lune aftener udenfor på den nye terrasse. Vi har i hvert fald prøvet at gøre den hyggelig og indbydende for dem.

Vi er på vej ned for at finde noget der ligner. Vi skal hygge, bade og grine. Vi skal glæde os til, at Anne og Amanda lander hos os om 1½ uge. Vi skal bare have det dejligt, håber vi. Gid det lykkes.

Du vil sikkert også kunne lide