22

Parrot #4

Mens vi var i Dordogne, var en af mine yndlingsstunder morgenen med sin kølighed, stilhed og uforligneligt smukke udsigt.

Når jeg sad på terrassen med udsigt ned over en uendeligt landskab spækket med frodig grønt og lyden af naboens får i ørerne, oversteg virkeligheden næsten den fantasi, jeg havde haft om stedet. Vi havde ramt helt rigtigt. For os. Måske ikke for andre, men for os. Stilhed og ingenting så langt sjælens behov rakte.

Så strikkede jeg. I timerne inden varmen blev så påtrængende, at jeg kun kunne opholde mig i poolen eller stønnende kunne sidder i skyggen på terrassen, strikkede jeg. På lidt af hvert, strikkede jeg. Baby, voksen og så lige et Parrot, for det er da næsten ved at blive en tradition.

Parrot

I år er det lavet i nogle af denne sommers yndlinge. Jeg er nemlig vild med koral, lyserød, henna og grå. Sammen.

lordag 006

For at gøre noget andet og noget nyt og måske vise sjalet svunget skødesløst om halsen, bad jeg chefen om at tage lidt billeder. Tålmodighed har jeg måske ikke meget af, men han har mindre, så inden jeg nåede ret meget andet end at grine, proklamerede han, at han var færdig. Det kom der sjove, men vel i grunden okay billeder ud af. Hvis man altså ikke er for forfængelig. Se selv…

sondag 013

sondag 014

Da han sagde, at han var færdig, lavede jeg ansigt af ham. Han var ikke helt færdig…

Parrot

Fakta:

Opskrift: Parrot nyfortolket af Helga Isager.

Garn Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg.

Pind:  3½ – AddiClick hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: I alt 107 gram efter vask.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Strikket med maskeantallet øget til 798 (eller var det 796?).

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide