10

Indretning af Feddet eller hvordan vi finder former og farver

I dag skulle vi samle den sidste bænk/seng til placering og eksperimenter i vores nye dagligstue, Feddet. Det tog ikke lang tid, da Kenneth endelig fik lokaliseret skruemaskinen. Så kan det nok være, at tingene tog fart.

Selvfølgelig endte det med, at vi gjorde det lige midt i middagsheden, men når man glæder sig, kan man ind imellem opføre sig ganske irrationelt og det var vist, hvad der skete for os. Vi svedte. Meget. Og drak vand. I litervis, men vi nåede i mål. For nu, for man ved jo aldrig, om man pludselig får andre behov eller ideer.

Feddet finder form

Vi afprøver bekvemmelighed, udsigt, temperatur og stemning. Måske flytter vi rundt. Måske ikke. Måske øger vi møbleringen. Måske ikke. Lige nu nyder vi bare at være derude, for det lufter skønt og skygge er der i hjørnet, hvor alle magelige må ligge. Ah…

onsdag 025

Der er tusinder af muligheder, når et rum som vores står tomt og jomfrueligt og skal indrettes. Vi kunne vælge så meget, men jeg har forsøgt at ramme en indretning, som appellerer til både Kenneth og jeg. Jeg elsker naturmaterialer, flet, kurve, sort og kelim og jeg synes faktisk, at det er tilstrækkeligt rustikt til, at det sagtens går an at finde sig til rette, når man er mand og ikke lige elsker pasteller, retro eller for mange pynteting. Kenneth er heldigvis enig :-)

Om lidt vil Oline og jeg starte på aftensmaden. Imens vil Kenneth igen fatte malerpenslen. I morgen får vi skønne gæster til hygge og mad og der er et grillbord, som skal opgraderes med lidt træbeskyttelse. Det bliver så godt. Jeg ved det bare :-)

Du vil sikkert også kunne lide