27

Når strik og værktøj går op i en højere enhed

Jeg er så småt ved at starte op med arbejde, men ikke for alvor, for faktisk har jeg ferie frem til torsdag. Det er jo den rene luksus. Jeg nyder det. Jeg stortrives med at være hjemme. Jeg kan lide, at jeg sætter tid og sted for de aktiviteter, jeg skal have gang i og jeg elsker, at jeg rent faktisk får muligheden for at øve mig i at sove til længere end klokken 4-5 om natten/morgenen.

I disse dage strikker jeg. Det er også arbejde, men på den absolut skønne og hyggelige måde. Det er ren nydelse, så det er vanskeligt at se det som andet, men jeg øver mig. Det er vigtigt, at jeg lærer at kunne kalde det en del af mit arbejde. Det er det. Lige nu.

Jeg strikker på endnu en cardigan a la Sommersky, men denne gang skriver jeg noter, beregner og retter til, fordi det gerne skal ende med en opskrift. Jeg strikker denne op i en enkelt tråd Blackhill Højlandsuld i farven Henna. Smukt, ikke?

Hennafarvet Sky

mandag 021

mandag 009

Jeg strikker lace eller hulmønster om du vil. ChiaoGoo-strikkepindene er helt uundværlige, når det er projektbeskrivelsen. De er ubetinget de bedste strikkepinde jeg har haft til hulmønstre, fordi de er så perfekt og tilpas spidse, sirligt forarbejdede og præcis så glatte, som de tåler at være i mine hænder.

Det helt rigtige værktøj ophøjer strik til noget ganske særligt i min verden. ChiaoGoo er med til at gøre netop det for min strikkeoplevelse. Kald mig bare nørd og skulle du så have lyst til at kigge på pindene, som får min varmeste anbefaling, kan du tage et indgående kig lige her.

Du vil sikkert også kunne lide