14

Hjemmelavet morgenmadsdrys

Mandag blev bagedag. Mandag blev også tid for en ordentlig omgang morgenmadsdrys af den bedste slags; den hjemmelavede.

Anne præsenterede os for den, da hun og Amanda kom. Kærlige, omsorgsfulde Anne havde selvfølgelig fyldt bagagerummet med skønne, hjemmelavede forkælelser, som vi nød godt af den sidste uge i Dordogne. Det her skønne drys var en af dem. Vi var vilde med det. Faktisk så vilde med det, at det måtte eftergøres 

Morgendrys

Morgendrys

Håndfulde af sesam, græskarkerner, solsikkekerner sammen med grofthakkende hasselnødder og mandler, nogle håndfulde kokosmel og et drys kanel er lagt på bageplade og langsomt tørret en god times tid ved 100°. Det er vendt en tre gange undervejs. Det er testet og i den grad godkendt.

Vi drysser det på yoghurten. Sammen med friske bær, gør det maven glad.

Næste gang laver jeg det med lakridspulver. Mmmm …

Du vil sikkert også kunne lide