11

Bougainvillea og Colone, mine nye strikkestol eller så bliver livet ikke meget bedre …

I går havde jeg en skøn dag i Ullas dejlige selskab. Tid er der aldrig nok af og den har det også med at rende fra os, så på tidsfronten er der plads til forbedringer. Andet er der altså ikke at udsætte noget som helst på. Slet ikke selskabet, som var akkurat, som jeg huskede det. Skønt, ligetil og så er der altså højt til loftet. Det kan jeg lide.

Ulla havde “en lille blomst” med, som hun sagde. Den smukkeste og kæmpestore Bougainvillea, som bare klæder Feddet rigtig godt. Den krævede sækkevogn og mandekræfter, så helt lille er den absolut ikke ;-)

Bougainvilleaen er for mig et symbol på sommerferierne sydpå. I det sydfranske er den en af de mest brugte planter og der er ikke langt mellem de smukke opvisninger i grønt og pink, så den oser – for mig – af feriestemning og ro i maven. Den er meget velkommen :-)

Klar!

I går ankom min strikkestol også. Colone fra House Doctor. Længe ventet og lige så velkommen som Ulla og den smukke Bougainvillea. Jeg sidder så umanerlig dejligt i den og den passer perfekt til mine timer i skyggen med strik eller en god bog i hænderne. Den vejer ingenting og kan nemt flyttes mellem ude og inde, som jeg har lyst og vejr til.

Om lidt skal den indtages. Jeg må gerne. Solen skinner. Hvad venter jeg på?

Du vil sikkert også kunne lide