27

Smack Me Gollum eller minder om en rapsmark i maj

I går blev pludselig for meget. For meget sådan, at jeg blev skidt tilpas og måtte hjem og drikke vand, tage Panodil og sove. Det hjalp, men hvad der lige var efter mig, ved jeg ikke. I hvert fald er jeg frisk igen og klar til at vise dig en fantastisk trøje, frembragt med udgangspunkt i min opskrift og med Blackhill Højlandsuld i farven Gollum i kombination med Morbærsilke i farven Acid Yellow. Begge kvaliteter fra Garnudsalg.

En kunde havde den med sidste fredag og jeg fik lov til at låne den, tage billeder og dele dem med jer. Den er bare for fantastisk!

Fredag

fredag 003

Det er måske lidt svært at se, hvilken forskel silken for alvor gør på mine billeder, men den giver altså strikken en helt unik struktur, fordi den løber med, som en svagt blank tråd, som står og vibrerer og gør farven endnu mere intens.

Jeg er for alvor forelsket. Engang når tiden er der, MÅ jeg strikke en magen til. Den er bare for gul og for fed :-)

Du vil sikkert også kunne lide