25

Den dejligste lørdag i hundrede år

Lørdag var sådan en dejlig dag. Anne og jeg havde aftalt, at hun og Amanda skulle kigge forbi. At de nær aldrig var sluppet gennem vejarbejdet lidt længere henne ad vejen slog ingen skår i glæden, da de endelig var her, for vi havde alle glædet os.

Feddet blev indtaget, for vejret artede sig smukt og det skulle siden vise sig, at vi snildt kunne sidde ude hele dagen.

Blomster på Feddet

Strik

Der strikkes og snakkes en del, når vi er sammen. I går var ingen undtagelse, så jeg havde et par småprojekter at holde hænderne travle med. Jeg strikker på en idé og jeg trak børne-kortet. Børne-kortet er det tidspunkt, hvor jeg er gået lidt død i strik og trænger til, at et eller andet bliver færdigt i en fart. I går blev det til starten på Bløde Blomster, en tunika fra Lene Holme Samsøes nye bog Børnestrik på pinde 3½-4.

Anne havde gang i hæklenålen. I hvert fald indtil hun tabte den.

Annes smukke tæppe

Ned på gulvet trillede den… og der fra ned gennem gulvsprækken, for at ende på jorden 30 centimeter under terrassen. Heldigvis er ingen af os rådvilde, men fulde af gode ideer, så jeg hentede ståltråd og formede en krog. Anne, hun lagde sig på maven…

Dyb koncentration

Dybt koncentreret lå hun så og stirrede ned gennem brædderne, mens vi andre spruttede af grin. Jeg havde sagt, at jeg ville finde en erstatning til hende, men hun kunne  ikke huske, hvilken størrelse hæklenål der var gang i, så…

Stædighed lønner sig...

Stædighed lønner sig. Sådan er det bare. Efter tre koncentrerede minutter og “absolut tystnad” trak Anne hæklenålen op gennem gulvbrædderne og kunne genoptage hækleriet og så snakker vi ikke om, at Kenneth og jeg har diskuteret mellemrummet mellem brædderne til hudløshed og det jeg hele tiden har postuleret var en potentiel risiko skete lige nøjagtig i går, vel?

Godt det ikke var en mobiltelefon. Eller bilnøglerne. Eller …

Må min søndag blive uden tab og din fuld af alt det godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide