8

Test-strikkeren er også mig og jeg er VILD med den kamel, er jeg …

Det har både regnet, haglet og været lunt af sol fra en høj, blå septemberhimmel, så alt er, som alt skal være på denne årstid. Vi nærmer os en tid for lunere trøjer og jeg er på forkant med tingene, for vel strikker jeg på Timberline til Kenneth, men hele tiden kommer der nye modeller eller nyt garn, som gerne skal test-strikkes og jeg melder mig som frivillig, hvis det er en af de kvaliteter, mine arme vil samarbejde med.

Denne gang er jeg test-strikkeren på en ny kvalitet, som ikke er tilgængelig i butikken endnu. Vi vil gerne lige lære den at kende, inden den kommer på hylderne, men den ser absolut lovende ud. Merino- og kameluld i en skøn, luksuriøs blanding og i en samling smukke naturfarver. Det undrer vel ingen, at jeg strikker i gråt?

Jeg strikker den sammen med Blackhill Superfine Alpaca i farven sfn41. Det bliver skønt, nistret, blødt og lækkert.

Merino/Kamel & Blackhill Alpaka

Merino/Kamel & Blackhill Alpaka

Merino/Kamel & Blackhill Alpaka

Jeg glæder mig, til sweateren er færdig, for ved I hvad? Jeg fryser! Jo, jeg småfryser ind imellem og jeg synes faktisk, at der er koldt og råt og jeg gider gerne en lun, blød og smuk sweater med plads til mig indeni. Om lidt får jeg en, om alt går vel ;-)

Jeg strikker endnu en omskrivning af Imogen Tee, for jeg er stadig meget, meget vild med blondemønstret og jeg vil stadig have lange, smalle ærmer :-)

Du vil sikkert også kunne lide