5

Et ord er et ord …

Det skulle vise sig at være en dag med overraskelser og afbrydelser og pludselig var jeg nødt til at forlade arbejdspladsen, men sådan går det bare ind imellem. I dag handlede det om et akut lægebesøg og bagefter alt det, jeg havde lovet tidligere på ugen. Gosh, hvor jeg ikke lige syntes, at jeg var frisk til det, men et ord er et ord og af sted kom jeg.

Jeg er lige kommet hjem for et øjeblik siden. Jeg har været ude for at handle både hard- og software på madfronten, så nu er vi sådan set ved at være klar til at indtage torsdag aften med maskinparken behørigt udvidet og mig med en skade efter endnu en (desværre) kvinde, som ikke kunne styre Metros kundevogn. Det er som med biler. Hvis den absolut skal være stor som et hus, skal man altså have styr på hvor bred, lang og manøvredygtig den er. Det er der beskæmmende mange kvinder i Metro, der ikke har. Øv :-(

Lige kommet hjem...

Jeg er landet og næsten i et helt stykke. Det gør det til en strålende torsdag aften. Oline er i køkkenet og jeg har en stak hygge, der venter…

Magasiner

Mon ikke jeg skulle sætte mig og slikke mine sår. Jeg tror det :-)

Du vil sikkert også kunne lide