7

Yndlingsdagen lover godt for weekenden

Fredag er jo en yndling og en favorit for mig og det har ikke ændret sig, selvom jeg nu arbejder for os herhjemme. Vores fælles liv har i mange år været delvist båret af et uproblematisk og stabilt samarbejde, som danner basis for hverdagen uanset, hvor de fleste timer er blevet lagt. Det kommer naturligt, når man er forældre til et barn som Alexander. Enten er man gode til at samarbejde, bliver det i en fart eller alternativt opgiver man vel og skilles måske for altid.

Vi fandt hurtigt ud af, at det er noget, vi faktisk er temmelig gode til. Vi supplerer hinanden, fordi vi er meget forskellige. Det kan være en styrke for nogen. Det er det for os. Der er dog ét sted, hvor samarbejde og forskellighed ikke er nødvendigt, men bare hyggeligt. Vi er nemlig frygteligt enige om, at fredag er den bedste dag på ugen. Hele dagen kan man hygge sig med arbejdet og bagefter er der timer, hvor man kan gå og forberede til weekenden.

I dag er der pulled pork på menuen. Den har været i ovnen i mange timer. Lige nu er der gang i den hjemmelavede coleslaw og begge dele plejer altså at smage, så elefanter flyver og den amerikanske ishockey-liga smider skridtbindene af begejstring, så der er god grund til, at vi er flere herhjemme, der glæder os.

Fredagseftermiddagssol

At eftermiddagen og den tidlige aften krydres af den smukkeste sensommersol, som har planer om at velsigne os hele weekenden, gør det ikke ringere og med tanke på de gamle og medtagne tagrender, tømreren har fjernet, de mange meter brædder der skal males og det udeliv, der har været alt for lidt af på det sidste, er det altså den bedste fredag og start på weekend længe.

Må din weekend byde på alt det fantastiske. Min starter i sofaen om et øjeblik :-)

Du vil sikkert også kunne lide