15

En skønherlig tirsdag

Tirsdag startede gråt og koldt, men det hjalp med varm kaffe, stearinlys på bordet og godt selskab ved siden af. Oskar er ved at komme sig ovenpå en akut dyrlæge-tur med fuld narkose. Han rev vildtkloen løs på det ene ben og det krævede altså en mindre operation, så slatten har han været, men nu er han da endelig begyndt at spise lidt igen og så sover både Kenneth og jeg med sikkerhed bedre. Han er ikke kun et dyr. Han er vores dyr. Vi bekymrer os. Nu vender verden igen rigtigt. Det er godt.

Morgenlys

Lisette modtog posten i dag. Hun var tilfældigvis udenfor, da det hele ankom. Der var pakke til mig. Tirsdag blev pludselig en ualmindelig herlig dag.

En god dag

MOMA

En god dag

Jeg er flyttet ind allerede og jeg bliver her. Damn, de er gode. Og seje. Og lige mig.

Jeg er flyttet ind...

Tirsdag tegner til at blive en af de skønherlige for mig. Jeg håber det samme for dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide