16

Påfuglen. En poncho jeg har brug for … eller …

Det er kolde morgener vi mødes af for øjeblikket. Det er svært at forstå, at det er nu, men alt udenfor signalerer, at efteråret er her om et øjeblik. Der er stadig blade på træerne, men de falder. De danser af sted i vinden, hvis de får chancen. Rønnebær lyser i kanten af haven og jeg skutter mig, så jeg ved godt, at det kun er et spørgsmål om tid.

Kenneth fik en fed, tyk strikketrøje, da vi var på Sjælland forrige weekend. Den har gjort, at jeg hurtigt kan få mig bildt ind, at det er okay og i orden at strikke på andet end hans Timberline ind imellem, så det gør jeg uden at blinke. Jeg strikker trøjer. Jeg strikker tørklæder. Jeg strikker nu også en poncho. Jeg har jo brug for den ;-)

Poncho

Jeg endte med at købe Isagers Strik a la carte II. Jeg havde nu ellers bestemt mig for, at det skulle jeg ikke, men jeg faldt alligevel for fristelsen og nu sidder jeg så her og tænker, at der kun er ganske få modeller, jeg nogensinde ville overveje at strikke fra den bog, men den ligger her da. Og der var da den der poncho Påfuglen … som jeg har brug for.

Jeg strikker i en tråd Blackhill Højlandsuld i farven Emmer og en tråd Blackhill Kid Mohair Silk #11.

Jeg har lige fløjtet af for i dag. Jeg kan strikke. Ah …

Du vil sikkert også kunne lide