8

På vej mod efterårsklar

Det skulle blive en fantastisk oktoberdag med sol over Aalborg, men skyer er kommet i vejen for den udsigt, så der er gråt, koldt og slet ikke så lunt, som jeg havde håbet. Man kan arbejde sig til varmen, så det gør vi så. Kenneth slæber gode fund på lager. Jeg rydder op udenfor, for erkendelsen af, at det ikke igen bliver sådan for alvor sidde ude og strikke og drikke te i mange timer uden tøj på har indfundet sig. Efterårsklar er vel det, vi er på vej mod.

Efterårsfarver

Om ganske kort tid er det efterårsferie for mange. Vi håber på at kunne stikke af på en forlænget weekend, men det kræver snart, at vi gør alvor af det og får planlagt et eller andet.

Jeg drømmer om Amsterdam. Jeg drømmer om Berlin. Jeg drømmer om Højer. Jeg drømmer om at komme lidt ud …

Indtil det sker nyder jeg bare, at tiden for stearinlys, plaider og indehygge er kommet, for den tid har også sin charme. Jeg elsker det tidlige efterår. Jeg elsker luften, duftene og lyset, når det er her. Jeg nyder det hele og jeg mærker glæden ved natur og frisk luft indfinde sig, så snart jeg er udenfor. Jeg vil i skoven. Jeg kører på landet, for at nyde udsigterne. Jeg traver gennem villakvarterer med smukt farvet løv og jeg nyder hver eneste solstrejf, jeg får tildelt. Jeg samler til lager.

Efterårsfarver

I dag er planerne allerede lagt. Der bliver ikke nogen ture ud af huset. Forude venter 2 omgange gæster på garnlageret, så vi kører i de høje omdrejninger for at nå det sidste. Der venter nemlig hyggelige timer derude blandt garnet og så ender dagen sikkert i sofaen, hvor jeg kan få strikket lidt mere på min blå Tempelblomst. Den er sjov at strikke. Stor, uhandy og sjov.

Gid din onsdag er fuld af efterårsglæde :-)

Du vil sikkert også kunne lide