9

Kastanjer, aftensol og udflugt

I går eftermiddag var jeg på kastanjerov på gårdspladsen og nede i bunden af haven. På gårdspladsen havde to søde, norske småpiger hentet alt, hvad der var at finde af kastanjer i fredags. Pladsen var støvsuget, så jeg endte nede i haven og det var ikke imponerende mængder, men der var tilstrækkeligt til, at jeg kunne hente dem indenfor.

Kastanjeeftermiddag

Kastanjeeftermiddag

Kastanjeeftermiddag

Kastanjeeftermiddag

Vejret var skønt. Der var sol. Trækronerne flammer i grønt, gult og alle nuancer af rød og orange og det er så utrolig smukt.

I dag er der gråt, men jeg skal på udflugt og alene udsigten til det gør, at solen skinner indeni. Jeg skal ned, hvor verden er vid og udsigten vidunderlig, men selskabet endnu bedre. Jeg har ventet længe på i dag, så jeg glæder mig. Om lidt pakker jeg bilen og drager ud i landet. Vi ses :-)

Du vil sikkert også kunne lide