20

Vi opruster, for det er efterår

Det er efterår. Ingen tvivl om det. Nu lover de også den første storm i denne sæson. Vi er klar. Vi har tøjret løsdelene. Bladene fejer vi ikke sammen her på matriklen. Det har vi aldrig gjort og det kommer vi aldrig til. De er natur. Der er plads til den og dem.

Efterår på en mandag i Gug

Oskar er med på billedet. Kan du finde ham? Han gemmer sig. Han nægter at være udenfor, når vejret er skidt. Vejret er skidt, når det er vådt, så han er temmelig udfordret fra september og langt ind i april. Så gider han sjældent noget, men jeg tvinger ham i haven. Så render han duknakket ud, står på plænen og kigger længselsfuldt ind til mig og ender med at overgive sig til elementernes rasen.

Efterår på en mandag i Gug

Efterår på en mandag i Gug

Jeg kan lide det tidlige efterår. Jeg kan lide regn. Jeg kan lide, at vi har smukke farver, faldende blade og stearinlys. Jeg bryder mig ikke om november.

November er tung. Lang og tung. November er den måned, jeg er født. November er den måned min søn døde. November kan jeg ikke lide, så jeg nyder oktober så meget mere. Trækker den i langdrag og sætter pris på, at den er så smuk i år.

November må vente.

Efterår på en mandag i Gug

Efterår på en mandag i Gug

Efterår på en mandag i Gug

De lover blæst i dag. Der er stilhed før stormen. Vi er klar. Nu vil vi tage hul på virkeligheden. Der er pakker, der skal pakkes og snakke der skal snakkes.

Hverdage er der flest af. Godt vi kan lide dem :-)

Må din dag blive hverdagsfestlig og hverdagsfornøjelig. Du fortjener det!

Du vil sikkert også kunne lide