26

Efterår på en smuk og solrig onsdag

Ja, det var i går, men det gør ikke dagen mindre smuk. Sikke en eftermiddag. Kenneth og jeg trængte til en pause, så vi tog Oskar og en kurv med i haven. Solen skinnede, himlen var blå med de smukkeste skyer og farverne på det resterende løv er smukt og lyser op og gør glad. Se selv …

Efterår

Her står vi på terrassen og nyder kigget ud gennem bøgehækken, som stadig omend sparsomt dækket af løv. Neden for terrassen er begyndelsen på næste sommers plæne og på terrassen er en samling klædelige blade fra træer og buske i haven.

Vi går ned langs huset og ender nede ved gavlen. Her har vi kig til garagen og den yderste forpost eller den bagerste bagpost, om du vil. Det absolut fjerneste hjørne i min optik. Der lå engang en kompost, en stor køkkenhave og en skøn boccia-bane. Der stod også flere træer, men et blev sygt, et voksede sig aldrig trygt og et væltede i en storm for længe siden. Det går nok. Der er jo rigeligt andre, som du kan se.

Græsklipperen er chefens. Den bestyrer han og den skal nok få sit at bestille, når vi rammer foråret igen. Indtil da er den på hold.

Efterår

Hernede står også et af mine kvædetræer. Frugterne er modne. Oppe i den anden ende af haven, er frugterne faldet til jorden. Måske har Oskar tisset på dem. Adrr, så dem lader jeg ligge og i stedet plukker vi direkte fra træet her. Kenneth gider heldigvis hjælpe, mens Oskar er på springtur. Kan du for øvrigt se han ovenfor? Han er der!

Efterår

Efterår

At sige, at vi har en skov i baghaven er mildest talt at overdrive, men vi har en smuk samling træer og der er så absolut skovstemning. Der er skovbryn at kigge ned i oppe fra huset og terrassen og det nyder vi.

Hernede er der haveskur(vogn) og hønseholdspotentiale. Her er også modne frugter. Det er slet ikke så ringe endda.

Efterår

Efterår

Efterår

Efterår

Efterår

Efterår

Der er ingen grund til at være ked af efterår, når det tager sig så smukt ud, som det gjorde i går.

Gid i dag bliver bare tilnærmelsesvis lige så skøn. Rigtig god torsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide