11

Lørdag i eget selskab

Lørdag er stille start ved bordet i køkkenet. Jeg finder den nye Tempelblomst frem. Der skal hæftes ender, inden den skal en tur i vaskemaskinen.

Færdig og lagt i vaskemaskinen levner ponchoen plads til, at jeg kan sætte mig et øjeblik og læse nyheder, lytte til radioen og overveje nyt strik til pindene. Jeg har fået ren cashmere til en strik, men hvilken? Jeg trawler bøger igennem, leder efter den helt rigtige opskrift. Jeg ender med at opgive.

Lørdag

Jeg går ned og sætter mig ved computeren. Her sidder jeg så nu, mens jeg overvejer, hvad jeg skal strikke. Processen er god og hyggelig, så jeg nyder den, mens jeg drikker varm kaffe og lytter til det stille hus. Om et øjeblik vågner det. Indtil da bader jeg i eget selskab. Det er godt nok og dejligt efter en meget, meget travl fredag.

Rigtig god lørdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide