9

Lørdag ved langbordet

Lørdag startede, mens det stadig var mørkt. Kenneth pakkede svømmetøjet og sneg sig op i det stille køkken, for at vente på sin nye svømmemakker. Jeg blev liggende under den varme dyne. Mørke morgener er bestemt ikke mine yndlinge. Jeg elsker lyse, tidlige sommermorgener, men de mørke om vinteren, ville jeg ønske, at vi kunne sløjfe. Oskar har det på samme måde, så han tog chancen og sneg sig op under dynen. Jeg lod ham.

Lørdag

Nu er lyset her. Det finder så småt vej ind gennem vinduerne og jeg nyder det. Det er gråt. Jeg sidder med kig ud i efterårshaven med frostbidte blade og kuldslået orangeri. Kaffen er heldigvis varm og jeg har udsigt til en hyggelig, stille dag hjemme. Det passer mig rigtig godt.

Jeg er flyttet op i husets hjerte. Jeg sidder ved langbordet og jeg nyder, at jeg er med i alt, hvad der foregår. Det er en god plads.

Lørdag med formiddagshygge

Jeg skal bage, vaske og drikke kaffe. Jeg skal strikke, hygge og lytte til Mads & Monopolet. Jeg skal tegne, regne og finde en opskrift. Jeg skal pakke, læse og se The Notebook. Åh jo, det skal jeg. Med Oline, som ikke har set den. Tænk engang.

Jeg behøver da kun glæde mig i dag.

Du vil sikkert også kunne lide