16

Juleguirlande, en enkelt lyskæde eller to og så lige en ostemad

Så rendte dagene af sted med mig. Det gør de for øjeblikket og så er det sådan. Der er travlt og meget på min tallerken, så jeg løber ikke bare stærkt. Jeg sprinter af sted.

I dag er også fyldt med opgaver og jeg mærker, at det snart ikke går længere. Nødbremsen er lokaliseret og det kan ende med, at jeg må trække den. Det vigtigste er at vide, hvor den sidder, hvis man skulle få brug for den.

Oskar er sådan indrettet, at han nægter at have travlt medmindre det handler om udsigten til at sætte tænderne i en af hans yndlings-spiser. Han har favoritplads oppe på køkkenbænken, hvor han har udsigt til haven på den ene side og gårdsplads og indgang på den anden. Her sidder han så og troner, mens han ihærdigt forsvarer retten til at være den absolut første ved døren, hvis nogen skulle komme forbi.

Oskar

Lørdagsostemad

Juleguirlande

Mig? Jeg spiser ostemad og nyder, at vores juleguirlande er kommet op. Solen udenfor giver overskud indeni og det er passende, for der venter endnu en stak lyskæder, et juletræ, dusinvis af fotos, oprydning, tøjvask og indkøb forude. Om lidt er jeg i gang.

Rigtig god lørdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide