11

Juleudflugten til Den Gamle By afblæst til fordel for sofaen …

I dag skulle vi have været på juleudflugt til Den Gamle By i Aarhus, men det regner. Pjaskregner. Det skal det fortsætte med hele dagen, så vi opgav. Rammerne for sådan en tur skal være  i orden, så vi udsætter til bedre vejr. Måske vejr, som vi havde for præcis et år siden…

Den Gamle By

Da jeg kiggede billeder igennem i går, opdagede jeg, at vi længe havde haft vinter på det her tidspunkt sidste år. Vi skovlede sne, saltede fortov og sled den ene sneskovl efter den anden op, fordi snemængderne skulle vise sig ikke at være sådan at bide skeer med.

I år er helt anderledes. Jeg er slet ikke nået til følelsen af december, men i går fik vi indledt med lidt lyskæder og en grangren eller to og det hjælper på julehumøret, kan jeg mærke. Snart skal vi i gang med at bage lidt og så kunne jeg måske lokke resten af familien til en sofaeftermiddag med julefilm på programmet, nu det pludselig blev en mulighed. Jeg tror, at det skal forsøges.

God 2. søndag i advent til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide