8

God fredag

God fredag

 

Oline og jeg skal snart ud af døren. Vi er væk hele formiddagen, så jeg opruster med strikketøj og godt humør, for der kan blive en del ventetid på en fredag hvor vi skal hen. Mens vi er væk, klarer Oskar hjemmefronten og Kenneth den professionelle del af vores liv. Godt vi er mange til at bære og fordele, for så bliver ikke meget for tungt.

Når vi er hjemme igen, starter en velfortjent weekend for Olines vedkommende. Hun læser til eksamen for øjeblikket, så der er nok at se til, men vistnok dømt pause lørdag og måske søndag. Hun kan bruge det, kan jeg mærke, så jeg håber, at vi får tid til at bage lidt julekager, se en julefilm eller to og ellers bare hygge, som vi plejer at gøre i december. Jeg er klar!

Må din fredag blive en af dem, der gør glad i maven :-)

Du vil sikkert også kunne lide