10

Kvæder forvandles snart til velsmagende kvædebrød

Ude på Feddet ligger mine kvæder på lur. De venter på, at jeg får tid til at koge marmelade og forberede kvædebrød. De dufter, når jeg åbner døren og træder indenfor i det vinterkolde hus.

Kvæder til kvædebrød

Planen er, at de skal koges denne weekend. Planer har jeg masser af. Det er for sjældent, at de holder i denne tid. Det er ligesom minutter og timer ikke rækker. Jeg er ikke opgivende, men må konstatere, at der ikke bliver meget hjemmelavet over denne jul. Vi overlever sagtens, men kvædebrød og -marmelade skal jeg altså have fundet tiden til. Måske i morgen, for det meste af i dag er gået med andre, gode og dejlige ting.

Åh jo… der er vist også noget med, at det er tid for julegaver. Og julerengøring. Og Madam Mangors Vanillekranse. Og saltmandler. Og …

Godt lørdag har timer endnu. Masser af timer :-)

Du vil sikkert også kunne lide