14

Kashmir, udsalg og romjuls-visit

Ikke mange fridage var der til os i denne jul. Fredag var vi i gang igen og det var en skøn dag, men indrømmet også en dag, der var lidt hård at komme igennem. Den inkluderede også en tur ud for at bytte gaver, snuse til udsalget og så var det ellers hjem igen, hvor jeg landede i sofaen. Den holdt på mig til den tidlige nat, hvor jeg endelig fandt min seng. Den er en god ven.

Jeg vågnede sent i dag. Klokken var næsten ni. Det sker meget sjældent. Det var dejligt.

Nu er der ryddet flader, rystet puder og tændt stearinlys. Jeg er klar til en times tid i selskab med Kashmir.

Kashmir

Jeg skal hæfte ender, sy lommer og teste. Jeg skal nyde, at jeg igen kan kigge mig om efter et nyt strikkeprojekt og jeg skal rose mig selv for at være vedholdende og monogam på strikkefronten, for det er sket alt for sjældent dette år.

Senere skal jeg snakke, strikke, drikke te og nyde, at jeg har dejlige mennesker i mit liv. Vi får romjuls-visit og jeg glæder mig. Det bliver en dejlig lørdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide