19

Endnu en Kashmir Cardigan

Jamen du har jo lige strikket en! Ja, men jeg MÅ have en mere, for det er pokkertagemig en vinder, sådan en Kashmir Cardigan. Den har holdt mig skønt varm på lageret i dag og jeg føler mig omsluttet af den rene luksus og elsker, at den er så lang, så én gør det altså ikke.

Mellem nytårspakkerne, som skulle afsendes i dag, inden vi lukkede lageret for 2013, fandt jeg farver frem til endnu en. Jeg er egentlig allerede i gang med en blå udgave, men det går bare ikke, for den ligner Annes meget og Annes er smuk, men Annes. Nu laver jeg Liselottes. Anderledes, men også betagende smuk, er jeg sikker på.

Denne gang strikker jeg alene i Blackhill Højlandsuld og Blackhill Kid Mohair Silk. Jeg laver en mørk udgave, som skal supplere den første, der med sit lyse udtryk er helt anderledes, end denne gerne skulle blive.

Kashmir Cardigan

Jeg har valgt, at bundfarven er sort. Striberne skal laves af Lyng, Egern, Karamel, Dromedar, Viol og Mørk Lyng. Jeg tror på den!

Du vil sikkert også kunne lide