12

Stilheden i Vorupør eller hvornår jeg ved, at der er lige rigeligt på min tallerken

Det går stærkt i vores liv lige nu. Rigtig stærkt. Der har ikke været mange fridage længe og de få, der har været forbi, er blevet fyldt med arbejde. Det er sjovt og det er udfordrende. Det er tilfredsstillende og det er hårdt, men det er altid sliddet værd.

Vi har det sjovt og så er vi måske lige en lille smule trætte. Bare lidt.

Så dagdrømmer jeg. Så længes jeg steder hen, hvor der er ro og intet andet at lave, end at være. Stilheden i Vorupør. Der længes jeg til. Man kan lave så meget lige der, men jeg gør det sjældent. Det er stedet, hvor jeg bare er. Ikke ret meget andet.

Vorupør

Jeg sniger mig til at lede efter sommerhuse. Jeg drømmer om uger, men kan nøjes med dage. Jeg drømmer bare.

Jeg kigger på små, frønnede rønner og store, moderne huse med indbygget wellness. Jeg sniger mig til at tænke, at der burde være plads i vores liv til en dag eller to. Jeg forsøger mig med datoer og jeg drømmer videre.

Vorupør

Det bliver ikke lige nu, men mindre kan jo også gøre det og en søndagstur ud til Vorupør for at se solnedgangen er da heldigvis en mulighed :-)

Du vil sikkert også kunne lide