25

Et underskudsoverdrev

Jeg er ude på et overdrev. Et underskudsoverdrev. En udfordring af de helt store. Noget skal der ske!

Jeg sover ikke natten til torsdag. Aftenen starter fornuftigt med, at jeg finder min seng i god tid. Jeg sørger for, at soveværelset er køligt og frisk. Jeg er tilpas og jeg er faktisk søvnig. Altså indtil jeg lægger hovedet på puden. Så er jeg lysvågen.

På et tidspunkt i løbet af natten falder jeg i søvn. Denne nat nåede jeg at konstatere, at klokken var 2:37 inden jeg ikke husker mere før efter en times tid, hvor jeg igen vågner forvildet op, kigger på uret og konstaterer, at klokken er 3:43. Herefter er det fortsat med en times søvn, en brat opvågnen og lang tid brugt på at falde i søvn igen. Min underbevidsthed arbejder på højtryk for at sikre, at jeg ikke kommer for sent op.

Klokken 6:00 sætter vækkeuret ind og jeg skal op. Søvnunderskuddet mærker jeg ikke umiddelbart. Morgenbadet er skønt, kaffen varm og rar og jeg kommer fint ud af døren og ind på min pind på kontoret. Her ved ni-tiden sætter trætheden så ind. Det holder altså bare ikke.

Gid jeg havde en løsning ud over at gabe kæberne af led, svare i øst, når der bliver spurgt i vest og ligne en hængt kat ;-)

Du vil sikkert også kunne lide