8

En lørdag med stort set ingenting og søndag med masser …

I går var sofa, kaffe, ingenting og strik. Meget forskelligt strik. Varierende underholdning på tv’et og nye ideer. Lørdag var afslapning og ikke ret meget praktisk. Lørdag var stilhed og indendøre. Lørdag var, som jeg trængte til, at den var. Jeg sov længe og blev i sengen ud over søvnen. Jeg spillede, læste og trak tiden, inden jeg indtog resten af dagen. Det var sådan tilpas.

Jeg strikker på forskellige ting lige nu. En af dem er endnu en Kashmir Cardigan. Denne gang er det til Oline og nummer tre kræver en del disciplin, kan jeg mærke. Efterhånden er retriller og farveskift i kiler kun en gentagelse og svær at finde spænding i, men så kombinerer jeg med nyt og resultatet af anstrengelserne ser nu heldigvis ud til at helt i orden.

Olines Kashmir Cardigan

Oline elsker blå og petroleum så vi arbejder den vej. Jeg håber, at hun gider bruge den, når den er færdig, men ellers finder jeg sikker en arvtager. Jeg er halvvejs ad de første retriller inden udtagninger til ærmer. Det er nu meget godt gået og jeg tror på det.

I dag bliver der dog ikke strikket meget. Jeg skal ud i verden og jeg glæder mig. Jeg skal være sammen med alle mine skønne kolleger. Vi skal grine, trave, spise og drikke te og kaffe. Vi skal hygge os og vi er alt for sjældent sammen udenfor arbejde, hvor vi kun mødes sporadisk, så i dag bliver en gave, for jeg elsker hver og en af dem, jeg er så heldig at dele hverdag med, når jeg ikke har orlov.

Søndag bliver en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide