9

Børnestrik

Børnestrik

Jeg strikker småt i disse dage. Børnestrik. Småt, men godt. Overkommeligt. Jeg ser enden på det og det passer mig. Jeg nedbringer mit lager. Jeg udnytter rester og små nøgler garn. Min vision er, at det skal komme mindre heldige børn til gode over tid, at jeg har akkumuleret et omfattende lager.

Jeg har strikket to små sweatre. For et øjeblik siden hæftede jeg endelig enderne. Jeg hader montering, så jeg trækker tiden. Nu er det gjort. Om to minutter vugger de i maskinen sammen med lidt andet, der også skal have en uld-vask. På pindene er allerede en tredje reste-trøje i størrelse barn. Det er hyggeligt og uforpligtende, som jeg har brug for, at mit strik er lige nu. Jeg trives med de små sweatre. Der er ro i dem og opskrifterne er sådan lidt kig til allerede eksisterende og temmelig meget improvisation, som jeg kan lide det  :-)

Du vil sikkert også kunne lide