12

Udenfor skinner solen…

Det er en sejlivet og insisterende virus, der har været forbi. Jeg har aldrig prøvet at være forkølet i mere end en uge. Aldrig nogensinde. Jeg gider heller ikke prøve en anden gang. Jeg siger det bare. Forsvind!

Tulipaner

I dag bruger jeg på at finde og genvinde kræfterne, for der er ikke mange tilbage. Jeg er mat og kan sagtens mærke, at manglende søvn, host og forkølelse er ved at have drænet mig for de fleste, men jeg satser på, at ingefær-te og egen-omsorg gør det sidste, så jeg er klar igen om et øjeblik.

Udenfor skinner solen. Der er forår i luften og Oskar er insisterende og irriterende, for han vil hele tiden ud i haven, hvor han egentlig ikke vil andet end sidde på terrassen med næsen vendt mod solen. Indtil tiden er moden til åbne døre, vil han sidde konstant og tigge om udgang ved køkkendøren. Jeg vil nå at blive meget træt af at åbne og lukke, men med positive briller er det er en adfærd og en årstid, som kan minde mig om, at der forude venter nogle skønne, varme måneder med udeliv.

Om lidt er teen klar. Jeg vil snuppe en kop, mit strikketøj og min tålmodighed og satse på, at forkølelsen forsvinder og kræfterne vokser.

God tirsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide