9

Lørdag, du er jo svært venlig

Lørdag venter ingen planer. Vi holder fri for aftaler. Vi arbejder i et tempo, der ikke levner plads til overblik og langsigtede planer, så vi holder weekenderne fri og improviserer i stedet, for det fungerer for vores familie lige nu. I dag er altså til fri afbenyttelse og jeg har endnu ikke lagt andet i den, end nogle langsomme timer med oprydning, vasketøj og kaffe.

Jeg nyder lyset, der vælter ind i huset. Jeg elsker, at vi har åbnet huset helt op, så vi har lange, solide kig ned gennem længen, men det fordrer en disciplin, vi sjældent besidder, for ikke at få samlet alt for mange ting, som kun virker som visuel støj. Forleden tog jeg og satte det lange ben foran. Jeg ryddede alle flader, så der igen blev et smukt, forholdsvist roligt kig ned gennem huset og det nyder vi stadig godt af. Derfor er det skønt at tage plads i køkkenet, husets hjerte, og bare nyde at være i midten af alting.

Lørdag

Om et øjeblik vil jeg begynde at eksperimentere med endnu en omgang billeder til den nye butik. Det bliver i hvert fald en af opgaverne, der får lov til at fylde lidt af lørdagens timer ud. Resten bliver måske mere hygge og sjov, hvis jeg får lov til at bestemme :-)

Du vil sikkert også kunne lide