9

Mandag uden hjerne

En af forskellene på Oskar og jeg er, at jeg går på arbejde hver eneste dag. Det gør han ikke. Ergo kan han sove hele dagen, hvis han har lyst. Det har han sikkert, for vi har været oppe en god del af natten. Han har ikke haft det vældig fantastisk, så med en halv times mellemrum, har vi været i haven i blæst og mørke. Ikke festligt, men nødvendigt.

Nu sover han. Endelig. Jeg sidder her og prøver at sparke liv i bevægeapparat og hjerne, for der var virkelig basis for en lur nu, men tiden er ikke til det. Om et øjeblik tager jeg ud i verden og giver den gas, så send mig lige en lille smule af den energi, du garanteret har, fordi det er dejligt lyst om morgenen nu.

Morgen

I eftermiddag, når jeg får fri, vil jeg snuppe en lur. Indtil da vil jeg glæde mig til en tolkeopgave, jeg godt kan lide og ikke mindst en dejlig kollegas selskab hele dagen. Mandag er så absolut en dejlig dag. Også på alt for lidt søvn.

Må din mandag blive en af dem, der bygges på tilpas med søvn, glade smil og masser af lys :-)

Du vil sikkert også kunne lide