12

Onsdag er praktisk og levner plads til hængepartieliminering

Morgenen er grå og ikke som forleden, hvor solen væltede ind af vinduerne, men onsdag er praktisk og levner plads til hængepartieliminering. Det betyder ingenting med den manglende sol, for så fristes jeg ikke til udeliv. Jeg skal vaske. Jeg skal dryp-pakke. Passene skal findes frem. Jeg skriver små, korte lister med ting, jeg skal huske. Jeg starter vaskemaskinen. Så brygger jeg en kop kaffe, mens jeg finder kufferten frem.

Nu står den på bordet. Midt i det hele. Omkring den ligger ting i spredt orden. Lidt smykker, nogle print og en creme. Jeg smider sedler ned i den eller omkring den. “Husk opladere!” er fast indslag, fordi jeg har prøvet at glemme og det bare er noget møg, fordi det ikke altid er en mulighed at købe en erstatning.

At pakke

I dag er en blandet dag med pligter både her og der. Ind imellem tager jeg nogle af de praktiske opgaver, der venter. Jeg multi-tasker. Forhåbentlig går det godt. Det er i hvert fald planen, at holde tungen lige i munden.

De første to maskiner er vasket. Nu er den tredje sat i gang. Jeg vågner tidligt og spilder ikke tiden, når jeg kan se, at en intens og koncentreret indsats måske levner tid til at strikke og lytte til en god historie senere i dag.

Om lidt må jeg beslutte mig for, om jeg vil ud af døren i dag, hvor jeg vel egentlig har tiden til det, eller jeg vil komprimere morgendagen og nå lidt mere, end der egentlig er tid til. Skal jeg presse morgendagens citron og dermed slippe for at skulle bruge tiden på andet, end det der ligger lige for herhjemme i dag? Den sidste mulighed kunne godt vinde, for den inkluderer en god del magelighed. Det kan jeg lide.

Må din onsdag blive fyldt med ting, der gør dig glad og levne plads til grin og sjov :-)

Du vil sikkert også kunne lide