9

I dag vil jeg sende hende en tanke…

Det er kontordag i dag. Dagen skal tilbringes med udsigt til Frederikstorv, hvor weekendramt, glade og shopping-ivrige mennesker vil begynde at indfinde sig i løbet af formiddagen.

Som små myrer løber de på kryds og tværs af torvet. Nogle skal hente biler efter afsluttet handel. Andre er på vej op på byens net af butiks-gader. På vejen passerer de Vor Frue Kirke.

På pinden...

Forleden blev en tidligere klassekammerat begravet fra kirken, mens jeg uden at vide det sad og arbejdede mindre end 100 meter derfra. Jeg vidste ikke, at hun var død. Vi havde ikke kontakt. Havde jeg vidst, at hun var død og skulle bisættes fra kirken, var jeg gået derop og havde sendt hende af sted. Det ville jeg gerne have gjort. Jeg er ked af, at det ikke blev sådan.

I dag vil jeg sende hende en tanke, når jeg sætter mig til rette med udsigt til weekend og ikke mindst smukke Lone.

Må din fredag blive af den dejligste slags :-)

Du vil sikkert også kunne lide