10

Tidsfordriv

Jeg er startet weekenden med en god, stor kop af den varme kaffe. Den faldt på et tørt sted, som man siger. Jeg trængte. Jeg vågnede med lyst til kaffe. Det er alligevel aldrig sket før, men kunne afhjælpes i en fart, så det gjorde ingen skade på en ellers pragtfuld lørdag med sol ude og inde.

Jeg skal have gæster hele dagen. Gæster af den slags, som bare slår sig ned ved spisebordet og strikker, drikker te og snakker. Lige sådan et selskab, som passer perfekt til mig og denne lørdag, hvor jeg kunne fristes til at flytte os ud på Feddet, når solen for alvor får magt.

Lørdagsleg

Mens jeg venter på, at huset vågner og gæsterne indfinder sig, hækler jeg. Jeg hækler for sjov. Det er vel tidsfordriv, det kaldes.

Jeg har en lille kurv stående med udvalgte farver. Ind imellem griber jeg nålen og hækler en lap eller to, mens jeg overvejer, om jeg skal snuppe en omgang eller to på Siksakken, som ligger og lokker. Projekter er der nok af og disse er af den slags, som måske aldrig bliver færdige, men syntes at være geniale idéer, da jeg startede på dem.

Så går tiden med det.

Må din lørdag blive lige efter dit hoved, for sådan er en lørdag bedst :-)

Du vil sikkert også kunne lide