9

Ikke nemme og hurtige løsninger…

Det tog hele dagen i går. Fra tidlig morgen til ind i aftenen ryddede jeg op og Kenneth kørte væk. Ti år fylder lidt, når det hældes i sække og kasseres eller videregives til andre, som kan have glæde af det, men nu er der gjort rent bord.

Vi har fået ryddet op i papirer, som forlængst er alt for gamle til at stå på hylder. Jeg har ryddet op i de gemmer, som jeg ikke engang huskede indholdet af. Alt er endevendt. Det føles rigtig godt. Jeg mangler kun tre små og beskedne hylder, som kan ryddes på et øjeblik.

Der er bestilt lamper til rummet. Rigtige lamper. Ikke nemme og hurtige løsninger, som vi ofte forfalder til, fordi tingene har det med at skulle gå stærkt her, når vi pludselig får en tidslomme, hvor der kan handles. Er de nemme løsninger funktionelle, glemmer vi hurtigt, at vi egentlig ville noget andet, men nu skal det være. Nu rydder vi op og ud og lægger planer for, hvordan vi bliver tilfredse.

Vintergæk

Vi har besluttet, at vi må være langsomme og ting gerne må tage tid. I går besøgte vi en møbelpolstrer. Hun skal måske lave nogle ting til os. En af dem er en renovering af Cigarens hynder. Betrækket skal afspejle os og det, vi kan lide, så vi tænker …

I dag sidder jeg på en lys, let og ryddelig plads med udsigt til Kenneth og haven. Torsdag morgen bliver ikke meget bedre :-)

Du vil sikkert også kunne lide