9

Fredag, jeg elsker dig!

Fredag er en dag på kontoret. Udsigten er Frederikstorv og Lone. Solen skinner. Foråret er her på visit og jeg nyder det. Jeg ved godt, at de lover regn i løbet af weekenden, men man skal huske at være i nu’et, så det er jeg og så jubler jeg altså over smukke Aalborg. Jeg jubler også over, at det er fredag. Fredag, jeg elsker dig! Sådan er det. Fredag er indgangen til nogle dage, hvor jeg bestemmer over min tid. Jeg kan lide at bestemme over min tid  :-)

Fredag

Jeg ved, at weekenden byder på visit af gode venner. Jeg skal strikke. Jeg skal nyde mit nye, ryddelige arbejdsværelse. Jeg skal hygge med masser af snak, te og veninder. Jeg skal bage det gode brød, spise den gode ost og vaske en bunke tøj. Jeg skal grine med Oline og Kenneth og måske lokke dem til at snuppe en film-marathon i sofaen. Jeg skal ud at trave i den natur, som lige nu byder på overraskelser næsten hver dag.

Jeg skal bare sådan nyde weekenden og den er fredag altså indgangen til, så fredag, jeg elsker dig!

Om lidt vil jeg trave ud i byen, for den skal man også huske at nyde på en solrig fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide