25

Med fynd og klem eller fönn og yak

Fönn

Søndag har været en solid omgang sortering i endnu flere af de bunker, vi har allevegne her i huset. Nu er der gjort kål på endnu et par stykker og det er svært tilfredsstillende, så jeg er glad. Egentlig kunne jeg fortsætte, men jeg tænker, at det i stedet er en god idé, at jeg får tildelt mig selv lidt omsorg. Jeg har mod på at finde tålmodigheden frem og så er det vel egentlig det, jeg skal.

Yak

Jeg øver strik med flerfarve-skift. Jeg strikker Fönn i en ny kvalitet, der lige er kommet ind af døren hos Kenneth. Den indeholder blandt andet yak-uld og er blød som smør.

Måske er det ikke nogen sommer-garn, men jeg kan bære uld året rundt, så selvfølgelig meldte jeg mig som test-strikker, inden det senere bliver lagt til salg i butikken.

Jeg er SÅ forelsket i kvaliteten. Den er blødere end blød. Det tænker jeg egentlig ikke om en yak …

Du vil sikkert også kunne lide