18

Endevending

Endevending

Jeg er fortsat i gang med oprydningen. Den helt store endevending. Foreløbig er der båret 10 store sække ud fra soveværelset. Jeg har kasseret med hård hånd. Ikke fordi tingene fejlede noget, men fordi jeg gerne vil overskueligheden og ro, hvor forstanden bor.

Alle tingene får en chance for nyt liv andre steder, så det er ikke spildt, men godt for både mig og forhåbentlig nogle andre, som kan se glæden ved tingene, ligesom jeg har kunnet. Om lidt nærmer jeg mig bunden af tøjskabet. Sko og støvler er sorteret.

Forude venter bogskabet. Det kæmpestore og meget fyldte bogskab, som rummer en stor samling af mine bedste oplevelser. Vi er rejst ind i det nye årtusinde og jeg ved godt, at det meste kan fås og lånes i digitalt format, men der er noget fantastisk ved papir, som jeg ikke helt har evnet at slippe endnu. Jeg må tilbage og finde plads til alle mine skønne ord.

Det bliver så godt. Så utrolig godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide