7

Inde godt. Ude bedst…

Lige inden det blev for sent. Vi skyndte os. Ned i haven og frem med spaden, for der skulle plantes frugttræer. Tre æbletræer og et kirsebærtræ. Der kommer flere til senere. Mindst to blommer. Den ene er en italiensk sveske. Den anden har jeg endnu ikke besluttet mig for.

Lige nu er der plantet Bellida, Cox Orange og Ingrid Marie. Kirsebærret husker jeg ikke, men det er rigt bærende og selv-bestøvende. To ting som er vigtige.

Søndag

Søndag

Søndag

Da vi fik pløjet haven op sidste år, var der ingen anden udvej end at lade det hele lægge om. Nu er der spirende plæne og enorme ubrudte græs-arealer, hvor der før var have-rum skabt af tætklippet hæk i sirligt anlagte rektangler. Det ligner dog en have. En stor én, som trænger til en lille, kompakt og beskeden frugtlund.

Vi mangler arealet, hvor vi engang havde væksthus. Et væksthus, som faldt for orkanen for længe siden. Vi har kigget længe på den hvide plamage og det tomme fundament for enden af væggen. Nu skal der snart males hus og i den forbindelse skal fundamentet lægge ryg til et lille sted med drivhus og krukkehave. Vi er startet. Vi har sat bøgehæk til at omkranse arealet, men det tager tid, inden den slags tager ved og begynder at fylde.

Søndag

Oskar, hunden med den udvidede ledvogter-eksamen, holder vagt. Det er godt, at vi har ham, så ingen slipper uset ind på matriklen. De bliver hilst hjertelig velkommen i stedet ;-)

Søndag

Om lidt er der endelig aftensmad. Inde godt. Ude bedst.Vi er nemlig ikke til at slæbe indenfor, når først foråret er her. Vi elsker det ♥

Du vil sikkert også kunne lide