15

Vi er kedelige

Vi er kedelige for øjeblikket. Virkelig kedelige. Vi laver ikke andet end at arbejde og sove. Hele familien omtrent, men nu er vi begyndt at sende Oline hjem, så hun laver aftensmad til os, mens vi tager et par timer mere nede på Indkildevej.

I går så det ene kontor ud som nedenfor. I dag er alt sorteret og stillet i snorlige rækker med farve- og kvalitetsinddeling. Lisette er vores troldkvinde. Vores utrættelige troldkvinde, som end ikke blinkede, da hun sagde til mig søndag, at det da var det rene ingenting og den klarede hun lige mandag. Det lå altså i højde til min hofte, hvor det lå højest …

Garnudsalg, Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ

En anden utrættelig troldkvinde er hende, der betjener maskineriet her til perfektion. Det er min elskede mor, uden hvem vi ikke havde haft noget Garnudsalg at glædes over. Hun var den, der hjalp Kenneth i opstarten, da det var svært at nå det hele selv. Straks hun så det, tilbød hun at komme og hjælpe. Siden er hun blevet verdensmester udi garnvinding og hun har slidt mere end én maskine op. Også mere end ti faktisk og hun holder stadig ud og vil naturligvis ikke have en krumme for det.

Vi er hende evigt taknemmelige. Hun er en knag ♥

Garnudsalg, Indkildevej 4, 9210 Aalborg SØ

Vi roder og regerer. Kirsten pakker utrætteligt og fuldstændig upåvirket midt i kaos samtidig med at hun holder styr på en del garnkvaliteter, som er hendes “område” her i opstarten. Det bliver også Kirsten, du kommer til at snakke med i telefonen fremover. Hun er så utrolig sød og fantastisk dygtig til at give gode råd, så du kan glæde dig :-)

Kenneth og mig? Vi går vist bare rundt og ligner (glade og bredt smilende) zombier. Vi er lidt trætte, men vi er også bare SÅ glade :-)

Kald mig bare kedelig, men jeg er vist lidt fraværende indtil engang i næste uge, når jeg har fået indhentet mig selv.

Du vil sikkert også kunne lide