37

Vi skal bare lige nå …

Måske tænker du, at det er ved at blive for meget med al den snak om flytningen af Garnudsalg. Så skal du bare springe over i dag, for det er nemlig sådan, at jeg stort set ikke er beskæftiget med andet, når jeg altså ikke lige er på job som tegnsprogstolk. Hver eneste fritime er brugt – med glæde vil jeg lige understrege – nede på Indkildevej, hvor vi stadig er i gang med at fylde hylderne op med garn.

Det går fremad, men at flytte en hel forretning er ingen lille opgave. Der har været så ufattelig meget inventar at hente og samle. Der har været temmelig mange tons garn at flytte og siden sætte på plads. Det har været så mange små ting, som skulle ordnes. Det er ikke kun reoler og garn op på dem i en fart og vi er klar. Der skulle selvfølgelig også suppleres med krus og bestik, kaffemaskine og nyt køleskab, fordi det gamle pludselig åndede lidt tungt. Der skal være en mikroovn, toiletpapir, håndsæbe og en støvsuger, der giver den gas, når det trænger. Der skal være gulvmoppe, Ajax og en brødkniv. Vi skal kunne finde alle småtingene, som lige nu står i kasser langs væggene og så er der lige pakkerne til kunderne, som vi også skal pakke og have af sted midt i flytningen. Det er udfordrende og det er sjovt.

Kenneth og jeg bor dernede. Jeg har stort set ikke været hjemme, siden vi fik nøglerne. Jeg synes det er spændende, sjovt og helt utroligt dejligt at se, at vores drømme er  på vej til at gå i opfyldelse. Det er de takket være alle vores dejlige og trofaste kunder. Det er dem, vi kan takke. Vi glæder os sådan til at kunne give dem noget tilbage i form af gode tilbud og en dejlig oplevelse, hvad enten de handler på nettet, kigger forbi i butikken eller kommer til at deltage i nogle af de strikkeaftener, vi allerede nu har lagt i støbeskeen.

Nedenfor er en stak øjebliksbilleder. Sent i går aftes ankom en charmerende, slidt og 3½ meter lang kirkebænk. Den havde følgeskab af to borde, som skal være med til at skabe lidt café-stemning om fredagen, når vi holder åbent.

Vi glæder os sådan! :-)

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

Garnudsalg, Indkildevej 4A, 9210 Aalborg SØ

I morgen klokken 10 slår vi dørene op for en weekend, der står i garnets tegn. Vi holder åbent weekenden igennem og vi glæder os sådan til at hilse på både gamle og nye kunder, ligesom vi glæder os til at slå dørene op for en ny og kundevenlig butik, som gerne skal give både os og ikke mindst kunderne en god og rar oplevelse. Om lidt må det hele stå sin prøve. Vi skal bare lige nå …

Du vil sikkert også kunne lide