12

Måske nu, hvor jeg får lidt mere tid

Jeg fotograferer...

Jeg fotograferer. Det er nok ikke gået din næse forbi, hvis du ind imellem kigger indenfor her på siden.

Jeg kan slet ikke lade være. Jeg fik for alvor øjnene op for fotografiet, da jeg begyndte at blogge. Det er så længe siden, at vi kun var omtrent en håndfuld danskere, der syntes, at det var sjovt.

Jeg er oprindelig grafiker-uddannet og jeg syntes, at jeg manglede lidt til øjnene. Jeg elskede helt fra starten min lille plet på det store internet og jeg havde brug for at gøre den til helt min egen. Måske det ikke var comme il faut at have billeder eller skrive om trivialiteter, men jeg ville have noget til både øjne og ører, så fotos måtte der til.

Jeg startede ud med et lille, digitalt lommekamera fra Canon og resten er historie, men billederne og glæden ved at fotografere er holdt ved. I de sidste par år er det blevet mindre og mindre, jeg griber kameraet. Det er ikke lysten, der er forsvundet. Det er den manglende tid og måske også fysikken, som har fungeret som barriere, men jeg håber at finde det hele igen nu, hvor jeg får lidt mere tid og ikke mindst har kastet mig over at udforske mit SONY NEX 6, som alt for længe har ligget i skammekrogen.

SONY NEX 6 er et lille, nemt at betjene og fleksibelt kamera. Nej, det er ikke mit spejlrefleks med special-objektiver og en kvalitet, der ikke tåler sammenligning, men det er et kamera, som snildt kan bæres med rundt og betjenes uden de store falbelader. Måske det gør en forskel. Jeg håber det :-)

Du vil sikkert også kunne lide