8

Floratopp fra Paelas

Floratopp af Paelas

Jeg har strikket. Lidt. Lidt og småt, men åh så fint. Det er MormorKassen, der fyldes op. Ikke fordi jeg længes efter at blive mormor, for det må faktisk gerne vente længe endnu.

Jeg holder af at strikke småt. Så enkelt er det og de små projekter ligger altid mellem de store, jeg pludselig falder for og straks må i gang med. Sådan nogle har jeg ikke lige nu. Der er en enkelt cardigan, jeg kunne tænke mig at strikke, men det er en stort og kompliceret arbejde og lige nu, hvor der stadig er så meget nyt, jeg skal forholde mig til hver dag, er det ikke den, der står forrest i køen.

Det er for øvrigt Channel af Jared Flood. Den ligger en tid endnu, mens jeg strikker videre på alle småtterierne. Her kommer lidt fakta om en af dem.

FAKTA:

Opskrift: Floratopp af Paelas i str. 1-2 år.

Garn:  Alpaca Sky fra Garnudsalg. Kvaliteten er lagt dobbelt.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 75 gram efter vask.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Dejlig, skøn og lækker. Jeg elsker den bløde overflade og det luksuriøse, bløde alpaka, som giver den fineste, lille bluse. Den har været utrolig sjov at strikke og jeg er allerede i gang med endnu en. Opskrifterne fra Paelas er yndige og Perlemorsgenser er den næste, der kommer af pindene herhjemme.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide